Στόχος μου είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου οι οποίες αφορούν τα εξής στάδια

  • Α) Aποτύπωση
  • Β) Μελέτη
  • Γ) Έρευνα αγοράς
  • Δ) Επίβλεψη

Οι υπηρεσίες αυτές μπορούν να δoθούν στο σύνολό τους ή καθεμία ξεχωριστά. Το πρώτο στάδιο μιας συνεργασίας είναι η

Α) Aποτύπωση του χώρου που καλούμαι να μελετήσω, δηλαδή ,η επίσκεψη , η μέτρηση  και η  φωτογράφηση του. Η ακριβής αποτύπωση του χώρου είναι το κλειδί για μια άρτια και  ολοκληρωμένη μελέτη στην πορεία.

Β) Μελέτη
Στην αρχή γίνονται κάποια σκίτσα- προσχέδια για να “λύσω” τον χώρο όσον αφορά τις λειτουργίες του και ταυτόχρονα  να συλλάβω την ιδέα για τον χαραχτήρα – concept του έργου, πάντα σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη του έργου. Στην πορεία γίνεται μεταφορά των δεδομένων στον ηλεκτρονικό υπολογιστή  και σχεδιάζονται με ακρίβεια όλα τα απαραίτητα αρχιτεκτονικά σχέδια για την υλοποίηση του έργου, όπως: Κατόψεις, ανόψεις, όψεις, Τομές, κατασκευαστικές λεπτομέρειες στις απαιτούμενες κλίμακες, όπως και την τρισδιάστατη απεικόνιση του χώρου στην τελική του μορφή (φωτορεαλισμός -3D).

Γ) Έρευνα αγοράς  και επιλογή υλικών(κατασκευής-διακόσμησης) Η έρευνα αγοράς γίνεται πάντα σε απόλυτη συνεργασία με τον πελάτη σεβόμενη το προσωπικό του ύφος και το οικονομικό πλαίσιο μέσα στο οποίο θέλει να κινηθεί.

Δ) Επίβλεψη

Κατά την διάρκεια του έργου η παρουσία μου είναι απαραίτητη για να εξηγώ τα σχέδια στα συνεργεία και να παρακολουθώ την πρόοδο των εργασιών όπως και να επιβλέπω την ακριβή υλοποίηση των σχεδίων της μελέτης. Το κλειδί της επιτυχίας κάθε συνεργασίας μου, είναι ο συνεχής διάλογος με τον ενδιαφερόμενο ,η συνέπεια ,η ακρίβεια και η ευρηματικότητα .

Ελάτε λοιπόν να μεταμορφώσουμε και τον δικό σας χώρο.
Τολμήστε το.

Είσοδος κτηρίου με επιλογές βάσει αρχιτεκτονικής
Κουφώματα κτηρίου με βάση την ενεργειακή κλάση και το ύφος του
Μπαλκόνια κτηρίου βάσει νόμου και περιοχής δόμησης
Τοιχοποιεία βάσει κλίματος και χρήσης
Οροφή και ενεργειακές επιλογές βάσει αρχιτεκτονικής και τοποθεσίας