Γειά σας, ονομάζομαι Ελένη Σκόρδου και είμαι διακοσμήτρια εσωτερικών & εξωτερικών χώρων.

Θέλετε να αλλάξετε τον χώρο σας; Ας μιλήσουμε!

Όταν ο επαγγελματισμός συναντά τη δημιουργικότητα, τα λόγια περισσεύουν. Από την πρώτη στιγμή που είδαμε τη δουλειά σας ενθουσιαστήκαμε μέχρι που σήμερα μπορούμε να πούμε ότι περάσατε κατά πολύ τις αρχικές μας προσδοκίες. Μια επιλογή που μας δικαίωσε! Εξαιρετική ποιότητα δουλειάς και πάνω απ'όλα εξαιρετικός άνθρωπος! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την υπέροχη συνεργασία.

Μαρία ΠατρουδάκηΕπιχειρηματίας

Πολύ ωραία δουλειά από έναν πολύ θετικό άνθρωπο. Ευχαριστούμε Ελένη Σκόρδου!

Μενέλαος ΒλάταςΕπιχειρηματίας

Ευχαριστούμε Ελένη για τη συνέπεια, τον επαγγελματισμό, για το πέρα από τις προσδοκίες μας θαυμάσιο αποτέλεσμα και για την πολύ ωραία συνεργασία που είχαμε!

Νίκος ΔραμιτινόςΟδοντίατρος

Ελένη μου σε ευχαριστώ τόσο πολύ για όλα! Είμαι τυχερός που συνεργάστηκα μαζί σου!

Μανόλης ΜαρνέλλοςΕπιχειρηματίας

Όταν η κομψότητα και ο επαγγελματισμός συναντούν ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής... σας αγαπώ!

Ιωάννα Γαλανάκη

Θα ήθελα κι'εγώ με τη σειρά μου να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γι'αυτή την όμορφη συνεργασία που είχαμε με την Ελένη Σκόρδου όπου πέρα από τον επαγγελματισμό της ήταν πάνω απ'όλα άνθρωπος και βοήθησε σε όποιες δυσκολίες προέκυψαν μέχρι να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα! Και πιστεύω το αποτέλεσμα μας δικαίωσε!

Ιωάννης ΚαφετζάκηςΕπιχειρηματίας

Σας ευχαριστούμε πολύ για όσα κάνατε για εμάς! Χωρίς το μεράκι, όλες αυτές τις ώρες εργασίας και τον επαγγελματισμό όλων σας, δεν θα είχε γίνει τίποτα! Πραγματικά μας διαμορφώσατε ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο χαιρόμαστε να δουλεύουμε!

Ευγενία ΛαγουβάρδουΕπιχειρηματίας

Όταν συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες της δικής σου εμβέλειας, το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό. Σ'ευχαριστούμε για όλα και τίποτα δεν σταματάει εδώ...

Ελένη ΤυράκηΕπιχειρηματίας

Αγαπητή Ελένη Σκόρδου, ήσουν καταπληκτική στη δουλειά σου, χίλια ευχαριστώ! Θεωρώ ότι φτιάξαμε ένα χώρο πάρα πολύ εύχρηστο και ιδιαιτέρως όμορφο για να εργάζεται κανείς όπως μου αναφέρουν οι ασθενείς μου.
Εξαιρετική επαγγελματίας, ακούραστη, γρήγορη και αποφασιστική από την δημιουργία έως την επίβλεψη των εργασιών, σε εμπιστεύτηκα απόλυτα και με δικαίωσες πλήρως!

Αλέξανδρος ΖερβάκηςΙατρός